Святоуспенська Унівська Лавра Студійського Уставу, Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова», Львівська міська громадська організація «Українська молодь – Христові»

Пропонуємо взяти участь у Міжнародній науковій конференції присвяченій 100-річчю свячень Йосифа Сліпого, яка відбуватиметься у стінах Унівської Святоуспенської Лаври Студійського Уставу 30 вересня 2017 р. 

2017 06 06 konf

 

Мета і завдання конференції.

Організувати науковий форум за участі дослідників на якому виходячи з історичної, богословської та філософської спадщини патріарха Йосифа Сліпого розглянути і обговорити:

- бачення патріархом Йосипом Сліпим концепції розвитку Греко- Католицької Церкви у ХХ ст.;
- опір тоталітарним режимам і заходи, спрямовані на збереження Греко- Католицької Церкви в СРСР та у світі;
- освітню та наукову діяльність патріарха Йосифа Сліпого у площині історичних, богословських та філософських досліджень.

Конференція триватиме один день і включатиме роботу у двох секціях в ранковий та у після обідній час:

1. Йосиф Сліпий – патріарх, людина, епоха.
2. Духовна спадщина патріарха Йосифа Сліпого: історичний, богословський та філософський контекст.

Конференція відбудеться 30 вересня 2017 р. за адресою: Святоуспенська Унівська Лавра Студійського Уставу, село Унів Перемишлянського району Львівської області.

Запрошуємо науковців, викладачів, аспірантів, студентів, семінаристів та членів монаших спільнот взяти участь у роботі конференції.

Заявку на участь у роботі конференції (форма заявки додається), анотацію доповіді українською мовою та мотиваційний лист (до 300 слів) просимо надсилати до 1 липня 2017 р. на адресу: univ 2017@ ukr.net та заповнити форму.

За матеріалами конференції планується видання збірника. Пріоритетність при включенні до збірки надається безпосереднім учасникам конференції (виступ на секційному засіданні). До збірника включатимуться статті, які відповідають науковим стандартам і вимогам, які подаються нижче. Проведення конференції, харчування та публікація матеріалів забезпечуються коштами організаторів. Проїзд і проживання здійснюється за рахунок учасників. Конференція не передбачає заочної участі.

Детальніша інформація

Посилання на подію