Учасники літньої школи отримають нагоду зміцнити знання, ознайомитися з історіографією та методологією, а також дізнатися про стан та розвиток наукових досліджень з історії Голокосту. Літня школа складатиметься з лекцій та дискусій, які охоплюватимуть історію Голокосту в Європі та Україні.

Особи, зацікавлені в участі у літній школі, на час подання документів повинні бути студентами або ж працювати в одному з вищих навчальних закладів України. Школа є міждисциплінарною та відкритою до участі в ній магістрантів, аспірантів та молодих викладачів, котрі цікавляться історією Голокосту також у контексті інших гуманітарних дисциплін.

Аплікаційні документи:

1) СV (академічний життєпис) українською або англійською мовою.

Структура СV включає такі елементи: особисті дані (прізвище, ім’я, по-батькові, адреса, телефон, e-mail); науковий ступінь та освіта (вказати час навчання та отримані дипломи); наукові стажування, стипендії, дослідницькі гранти (за наявності, вказати дати), додаткові кваліфікації (за наявності, вказати

дати); місця роботи та професійний досвід загалом (вказати дати); список публікацій (за наявності); участь у наукових конференціях, семінарах тощо; членство у професійних асоціаціях або у студентських організаціях (за наявності); знання та рівень володіння іноземними мовами.

Будь-ласка, обов’язково вкажіть у CV контактні координати двох осіб, які за потреби можуть надати професійну рекомендацію. Це може бути науковий керівник, викладачі, колеги, особи, які добре обізнані з Вашою професійною роботою та науковими інтересами.

2) Мотиваційний лист (до 700-1000 слів).

У мотиваційному листі треба зазначити Ваші наукові інтереси, пояснити чому Ви хочете взяти участь у літній школі з історії Голокосту, якими є Ваші очікування, про що Вам хотілося б дізнатися, та як, на Вашу думку, участь у літній школі та отримані знання знадобляться у Вашому подальшому професійному житті.

Учасників літньої школи буде відібрано на конкурсній основі за результатами оцінювання аплікаційних документів. Необхідні документи надсилайте у форматі word або pdf на email: kyiv.summerschool@gmail.com

Кінцевий термін подачі заявок – 30 квітня 2016 р. Повідомлення про участь у роботі літньої школи буде відправлено кандидатам до 15 травня 2016 р. Заявки з неповним комплектом документів не розглядатимуться.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників літньої школи. Транспортні витрати по території України (з місця Вашого проживання до/з Києва) автобусним або залізничним транспортом економ-класу (купе) буде повністю відшкодовано. Відвідування учасниками усіх заходів та лекцій у рамках літньої школи є обов’язковим.

У разі виникнення додаткових питань, будь-ласка звертайтеся:

kyiv.summerschool@gmail.com

З повагою,
Організаційний комітет