Пріоритет надається роботам, присвяченим східним регіонам України, україно-російському прикордонню і фронтирам, а також дослідженням з інтелектуальної історії, історичної пам’яті, політики ідентичності, політичних і адміністративних еліт, урбаністики, регіоналістики, культурної антропології, освіти, компаративістики.

На конкурс не приймаються роботи, нагороджені іншими преміями чи відзнаками або представлені для участі в інших конкурсах.

У заявку просимо включити:

1. Конкурсну роботу українською мовою загальним обсягом до 10 тис. слів разом із анотаціями українською та англійською мовами обсягом до 150 слів кожна.

2. Curriculum Vitae, у якому вказати контактні дані, місце навчання, та головні академічні здобутки.

3. Рекомендацію наукового керівника.

Просимо надсилати всю інформацію одним файлом у форматі PDF, при оформленні документів використовувати шрифт Times New Roman, 12 кегль, 1,5 інтервал, посилання – посторінкові (footnotes).

Будь ласка, надсилайте всі документи до 15 березня 2016 року на адресу  koweui@gmail.com

Переможці конкурсу будуть запрошені на презентацію їхніх досліджень під час конференції «Каразінські читання», яка відбудеться 22 квітня 2016 р. на історичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Загальний преміальний фонд – 17 тис. грн. Розмір окремих премій залежатиме від кількості переможців.