Стипендії на місячне проживання у Львові пропонуються аспірантам та науковцям (незалежно від громадянства, місця праці й проживання), зацікавленим у проведенні своїх досліджень у Львові. Просимо звернути увагу, що стипендія не пропонується студентам, які навчаються в магістратурі.

Стипендії передбачають безкоштовне проживання у Центрі терміном до одного місяця та доступ до ресурсів Центру. Стипендіати отримають кімнати у сучасному спільному гостьовому помешканні Центру. Вікна кімнат виходять у мальовничий зелений внутрішній дворик будинку, в кімнатах є доступ до безпровідникового Інтернету.

Стипендія не покриває коштів проїзду, харчування та інших витрат під час перебування стипендіатів у Львові.

Під час перебування у Львові ми запрошуємо стипендіатів презентувати своє дослідження на Міському семінарі Центру.

Заявка має містити:

* Опис проекту (1000-2000 слів);

* Резюме;

* Один рекомендаційний лист (для кандидатів без наукового ступеню).

Заявки приймаються на електронну адресу координатора стипендіальної програми Центру др. Ірини Мацевко (i.matsevko@lvivcenter.org) до 10 березня 2015 р. У полі "Тема" просимо зазначити "Residence Grant Application 2015". 

Ухвала про присудження стипендії оголошується не пізніше 1 квітня 2015 р. Не передбачено, щоб комісія публічно обґрунтовувала свої рішення.

Заявки приймаються українською, англійською, польською, російською та німецькою мовами.

Увага! Особи, які рекомендують кандидата на отримання стипендії, мають надіслати рекомендаційні листи зі своєї електронної пошти, зазначивши в листі свою контактну інформацію.

Розглядаються лише повністю заповнені заявки.