Останній день подання заявок: 30 квітня 2013 р.

Ця інтенсивна програма включає в себе лекції, семінари, дискусії, моделювання / рольову діяльність та інші заходи, що дозволять учасникам протягом цих днів повністю зануритися у атмосферу Американських Студій. Лекції та дискусії будуть проводитися американськими професорами і робочою мовою буде англійська мова. Програмою літнього інституту не передбачено обговорення питань методики викладання англійської мови та лінгвістики.

Успішні кандидати повинні бути:

  • Молодими викладачами вищих навчальних закладів України, які викладають або розробляють курси з американських студій, що включають проблематику літнього інституту.
  • Молодими науковцями, юристами та журналістами із досвідом, або сильною мотивацією до вивчення питань, що стосуються прав людини.
  • Вільне володіння англійською мовою.

Як взяти участь у програмі:

Заявка на участь складається з аплікаційної форми, рекомендаційного листа, та детального мотиваційного листа, що засвідчує кандидат глибоку зацікавленість кандидата в участі.

Бланки анкет можна отримати на веб сторінці Посольства США http://ukraine.usembassy.gov або електронною поштою за адресою ShyloLP@state.gov

Перевага буде надаватися кандидатам, які ще не брали участі в попередніх літніх школах з американознавства, що проходили за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Учасники будуть забезпечені проживанням та харчуванням під час проведення Літнього інституту.

Транспортні витрати на дорогу до Львова програмою не покриваються.

Реєстраційний внесок 50 гривень сплачується учасниками під час реєстрації у Львові

Заявки на участь прийматимуться до 30 квітня 2014 р.

електронною поштою на адресу: ShyloLP@state.gov

Завантажити форму заявки >>