Сьогоднішня задача проекту – створення авторських листівок, які б висвічували історичні передумови появи стереотипів, а саме ЧАС і МІСЦЕ появи та первинного розповсюдження. Спростування стереотипів полягатиме в тому, що судження залишилося, а ситуація змінилася. Гадаємо, такий підхід матиме шанс мотивувати громадськість до критичного сприйняття стереотипів, які повсюдно існують у просторі та вивчення історії. Зараз для створення листівок ми працюємо над текстом. Нам потрібна домопога фахівців. Якщо Ви зацікавлені в цьому та знаетеся на цих питаннях, будемо дуже вдячні за допомогу.

Ми шукали (і продовжуємо надалі це робити) найсильніші стереотипи, які існують про наш народ. Тепер подальша реалізація проекту можлива лише за Вашої зацікавленості та уваги. 

Наша команда рада вітати Вас у пабліку ініціативи –goo.gl/jMg64l.Читайте ексклюзивні матеріали, спілкуйтеся, висловлюйте свою думку. Ми будемо щиро вдячні тим активним і завзятим, які зацікавляться та захочуть взяти участь у розвитку проекту.

По всім питанням, пропозиціям – 0634200560, Наталія Бурило.